Voor de 3e keer in Chiang Mai
Door: Niels
Blijf op de hoogte en volg Niels
02 Juli 2009 | Thailand, Chiang Mai
Vanaf Pai zijn we naar Chiang Mai gegaan. Toen zijn we naar het Top North Hotel gegaan, dat was een hotel met zwembad. Het water van het zwembad deed pijn aan je ogen en ik heb in het Robinson Plaza een zwembril gekocht. Mijn moeder heeft een nieuw badpak gekocht en Esther en Arina ook. En ook nog zwembandjes voor Esther. We zijn toen weer naar het hotel gegaan, het top north, toen zijn we daar gebleven en een paar dagen later, vandaag, zijn we naar het Kantary Hill Hotel gegaan. Daar is wel een lekker zwembad en er is een fitnessruimte, een sauna en op de kamer een wasmachine, een klein keukentje, een magnetron en een 1 televisie op elke kamer. We hebben 2 kamers, dus 2 televisies. We hebben ook een bank en een stoel en een tafel waar je lekker aan kunt zitten. En we hebben 2 bedden. En ik mag op de bank slapen! We hebben ook een waterkoker en een afwasplekje maar geen spons en afwasmiddel .
We hebben 2 schilderijen en een grappig schilderij met stof erop. Het is er met verschillende diktes op gemaakt. Ik heb het schrijfhuiswerk voor school ook al af, daar ben ik heel blij mee. Ik weet nu ook een nieuw schrijftype: ik zal het laten zien. En hier staat ‘hallo’ en als je shift indrukt en dan doe je ‘j, k of l’, dan krijg je smileys.
We hebben ook nog boeken gekocht. Ik heb Kuifje, Robbedoes en S.O.S. Meteoren. Dat laatste is een boek wat ik niet kende. We zijn ook naar een tempel op de berg Doi Suthep geweest, daar was het ook heel leuk. En als wij naar de tempel gaan, dan gaan Arina, ik en Esther altijd nep-mediteren. We zijn ook naar de avondmarkt geweest en de zondagmarkt en daar hebben we allerlei spulletjes gekocht. Ik weet niet meer wat we allemaal hebben gekocht.
Met het eten gaat het iets beter dan bij Runsnroses. Daar aten Arina en ik bijna geen rijst en nu kunnen we een heel bord rijst leegeten. Alleen rijst met kip en ei. Gewoon rijst gaat ook.
Ik heb ook biljartles gekregen van een meneer. Toen waren we aan het eten in Chiang Mai. En toen liep ik naar de overkant van de straat en daar was iemand aan het biljarten. Hij vroeg: waar kom je vandaan? En toen zei ik “Nederland”. En toen wees hij naar de biljartstok en toen mocht ik meedoen.
Ik heb ook wel weer zin om naar huis te gaan. En we hebben nu nog maar 5 weken, dat is heel weinig.
Niels
P.S. De foto’s komen later
02 Juli 2009 - 16:35
Opa-Oma De Weerd.:
Hallo Niels.Jij hebt weer een fijn verslag naar ons toegestuurd,wat jij allemaal meemaakt dat is echt heel bijzonder wel goed dat jullie ook zo veel foto`s maken als jullie dan later weer thuis zijn beleef je de hele vakantie weer opnieuw.we vinden het knap dat je met een vreemde in het engels durft te praten.Moet je nu ook nog huiswerk maken of heb jij daar nu ook vakantie van zo dat je daar vrij van bent? Veel liefs van ons en een dikke knuffel. -
03 Juli 2009 - 13:33
Marieke:
hoi niels
leuk dat je biljartles kreeg.
wij hebben nu vakantie
groetjes marieke